Страницата се вчитува, ве молиме почекајте

 

ЉУБОВТА И СТРАСТА КОН ИНДУСТРИЈАТА ЗА ЛАДЕЊЕ, ГРЕЕЊЕ И КЛИМАТИЗАЦИЈА ЈА НЕГУВАМЕ ПОВЕЌЕ ОД 30 ГОДИНИ НА ПАЗАРОТ.

Мепринг Сервиси

Green Hvac & Control systems
https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2018/10/signature_01.png
https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2023/07/ZA-NAS-gore-slika-na-pocetok.png
https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2023/06/Nasite-uslugi.png
https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2023/06/Nasite-uslugi.png

ЌЕ ГИ ОДБЕРЕТЕ НАШИТЕ УСЛУГИ ЗАТОА ШТО:

Мепринг сервиси со своето 30 годишно постоење на пазарот има изработено бројни успешни
проекти и комплетни интегрирани решенија за греење, ладење, климатизација, автоматско
управување и енергетскиот дел за нив.

0123456789001234567890+
Години искуство
012345678900123456789001234567890+
Завршени проекти
0123456789001234567890012345678900123456789001234567890+
Задоволни клиенти

Неколку забавни факти за HVAC:

Вкупната потрошувачка на енергија кај комерцијалните згради која ја завземаат системите за грееење, ладење и климатизација

Предвиден процент на годишен раст на HVAC на пазарот до 2026та година

Намалувaње на загадениот воздух од страна на HVAC системите

Процент на зголемување на продуктиваноста на вработените на работните места каде има HVAC

https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2023/06/Решенија-за-клиенти.png

Создаваме решенија за нашите клиенти

Секогаш водени од желбите на клиентите, кон секој предизвик пристапуваме со голема страст и
љубов, па и задоволните клиенти се неизбежни. Целта е да се создадат решенија кои нема да
функционираат само добро на хартија, туку и на дело.

Основни дејности

Нашата грижа за клиентите не завршува со купувањето на производот/услугата. Ние сме тука за
сите нивни потреби за одлично одржливо функционирање на системите на долг рок. Нашиот стручен тим на машински и електро инженери не престануваат да го надградуваат своето знаење со цел секогаш да се понудат современи енергетски ефикасни решенија.
Проектирање и изведба на
системи за греење, ладење и климатизација, системи за автоматско управување (Building Management Systems)
Далечински надзор и управување
Паметни куќи
Енергетски мониторинг
Сервисирање и одржување на системи
за греење, ладење, климатизација и BMS
Дистрибуција и продажба на опрема
Енергетска ефикасност
Консултантски услуги
https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2023/07/ZA-NAS-gore-slika-na-pocetok.png

Наши проекти

https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2018/09/gallery_projects_06-640x640.jpg

Metro North
Train Station

Boston, MA
https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2018/09/gallery_projects_07-640x640.jpg

Massry Center
Restaurant

Chicago, IL
https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2018/09/gallery_projects_08-640x640.jpg

Health Now
Building

Boston, MA
https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2018/09/gallery_projects_09-640x640.jpg

Price Chopper Corporation

Brooklyn, NY

Контактирајте нè веднаш

Контактирајте нè веднаш

Контакт информации

+389 2 30 90 701
contact@mepserv.mk
Никола Парапунов бр. 3А/26, локал 2, 1000 Скопје, Р.С. Македонија

Контакт телефон

+389 2 30 90 701