Страницата се вчитува, ве молиме почекајте

 

Затоа што искуството
прави разлика!

Мепринг Сервиси - Green Hvac & Control systems

Затоа што искуството
прави разлика!

Мепринг Сервиси - Green Hvac & Control systems
https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2023/05/Galletti.png

Опрема за климатизација


https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2023/03/4.png

Прецизна климатизација и дата центри

Затоа што искуството прави разлика!

Љубовта и страста кон индустријата за ладење, греење и климатизација ја негуваме повеќе од 30 ГОДИНИ на пазарот

Мепринг сервиси со своето 30 годишно постоење на пазарот има изработено бројни успешни проекти икомплетни интегрирани решенија за греење, ладење, климатизација, автоматско управување и енергетскиот дел за нив.

Ќе ги одберете нашите услуги затоа што:

Секогаш сме водени од желбите на клиентите, кон секој предизвик пристапуваме со голема посветеност и љубов. Создаваме решенија кои не функционираат добро само на хартија, туку и на дело. Нашата грижа за клиентите не завршува со купувањето на производот/услугата. Ние сме тука за сите нивни потреби за одлично одржливо функционирање на системите на долг рок. Нашиот стручен кадар од машински и електро инженери не престануваат да го надградуваат своето знаење со цел секогаш да се понудат современи енергетски ефикасни решенија.
Проектирање и изведба
на системи за греење, ладење и климатизација
Сервисирање и одржување на системи
за греење, ладење, климатизација и BMS
Дистрибуција и продажба на опрема
Енергетска ефикасност
Консултантски услуги
Далечински надзор и управување
Паметни куќи
Енергетски мониторинг
https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2018/10/inner_16-640x576.jpg

Контактирајте нè веднаш

Контактирајте нè веднаш

Контакт информации

+389 2 30 90 701
contact@mepserv.mk
Никола Парапунов бр. 3А/26, локал 2, 1000 Скопје, Р.С. Македонија

Контакт телефон

+389 2 30 90 701