Страницата се вчитува, ве молиме почекајте

 
https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2023/07/Cooper-and-Hunter.png

Cooper and Hunter

Брз сервис на кој можеш да се потпреш

Мепринг сервиси се ексклузивни дистрибутери и овластени сервисери на Cooper and Hunter во Македонија. Горди сме на нашиот уникатен пристап кон сервисирањето на клима уредите. Реагираме брзо на секоја пријава за дефект и доколку истиот не може да се сервисира на лице место, обезбедуваме заменска единица на корисникот, со цел истиот да не остане без ладење/греење додека трае поправката.

Нашиот тим на сервисери и монтажери се стручни и секогаш расположени за надградување на своето искуство и знаење од областа на климатизација.
Cooper & Hunter инвертер клима уреди имаат 3 години безусловна гаранција.
Cooper and Hunter располага со широка палета на производи. Меѓу нив се вбројуваат инвертер клима уреди, топлински пумпи, мулти сплит системи, ВРВ системи, рекуператори. За да ја разгледате понудата на инвертер клима уреди кликнете тука


Siemens

Долгогодишни лојални Siemens solution партнери со обучен тим на инженери

Нашиот тим на инженери континуирано се едуцира и ги посетува обуките во Siemens training центрите и поседува сертификати за системите за зградна автоматизација на Siemens (BMS).

Системите за греење, вентилација и климатизација под контрола – без разлика на локацијата и времето – со Siemens Synco системите.
Зградите се одговорни за околу 40% од глобалната потрошувачка на енергија. Во време на недостиг на ресурси, Siemens се фокусира токму на дигитализација и развој на енергетски ефикасни решенија кои ќе ги намалат оперативните трошоци и трошоците за одржување, ќе придонесат до заштита на животната средина и ќе бидат сообразни со законските барања, истовремено обезбедувајќи го потребниот комфор и безбедност на корисниците во зградите.
Siemens во својата понуда има комплетно портфолио за зградна автоматизација. Без разлика на големината и сложеноста на објектите Siemens има производи и системи кои оптимално можат да ги задоволат потребите на клиентите.

 • Термостати и собни контролери

 • Опрема во поле

  • сензори

  • извршни механизми – погони за жалузини

  • погони за вентили

  • регулациони вентили

  • пресостати

  • хидростати. • DDC управувачи

 • Менаџмент станици

 • Smart office (паметни канцеларии)

 • Smart Home (паметни домови)

 • ПП централи

 • Synco

 • Desigo

 • GAMMA instabus

 • KNX


https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2023/07/Siemens.png

How to Decide Between New HVAC System Quotes

Courtesy may not be the first thing people think of when it comes to plumbing, but for us, it's one of the most important tools we carry.
1
What system is right for me?

Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks. Dynamically procrastinate B2C users after installed base benefits. Dramatically visualize customer directed convergence without revolutionary ROI.

2
What HVAC add-ons do I need?

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas. Dramatically maintain clicks-and-mortar solutions without functional solutions.

Professionally cultivate one-to-one customer service with robust ideas. Dynamically innovate resource-leveling customer service for state of the art customer service.

3
How much will it cost?

Objectively innovate empowered manufactured products whereas parallel platforms. Holisticly predominate extensible testing procedures for reliable supply chains. Dramatically engage top-line web services vis-a-vis cutting-edge deliverables.

4
What size HVAC system do I need?

Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies. Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing. Holistically pontificate installed base portals after maintainable products. Phosfluorescently engage worldwide methodologies with web-enabled technology.

5
What is better: gas, electric, or oil?

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring.

https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2023/07/Oprema-za-klimatizacija.png

Опрема за климатизација

Ние ја имаме потребната експертиза и знаење за создавање на уникатни и современи решенија за климатизација, кои се прилагодуваат на потребите и желбите на клиентите.

Мепринг сервиси во својата палета на производи има:

Прецизна климатизација

Професионална опрема за ладење на компјутерски центри дизајнирана за работа со голема надежност во текот на целата година, 365 дена, 24 часа

https://mepringservisi.mk/wp-content/uploads/2023/07/Precizna-klimatizacija.png

Your Comfort is Our #1 Priority

Phasellus congue purus sed scelerisque.
Heat Pumps
Sit felis vitae nulla tincidunt. Velit ut lectus donec, proin metus aenean dolor nunc, at arcu malesuada.
Floor Heating
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accus antium doloremque.
Furnaces
Pulvinar lobortis curabitur quis donec. Dictum integer in malesuada dolor, ut nec inceptos ipsum.
Air Conditioning
Vestibulum ac risus maecenas, eget non, suspendisse numquam eget lacus in sed ac, enim torquent.

Контактирајте нè веднаш

Контактирајте нè веднаш

Контакт информации

+389 2 30 90 701
contact@mepserv.mk
Никола Парапунов бр. 3А/26, локал 2, 1000 Скопје, Р.С. Македонија

Контакт телефон

+389 2 30 90 701